onsdag 2 mars 2011

Paus...

...pga sjuk katt blev det.
Min älskade katt mannen har varit sjuk i över en månad och veterinären kan inte riktigt komma på vad som är fel så min tid har gått till att ta hand om honom och torka kattkräks, tvätta bort dem från soffor, mattor och dyl. Jag hoppas att medicinen och fodret han får nu ska hjälpa mot vad det än är för fel på honom.
Han verkar iaf lite piggare så det blev ett ommöbleringsprojekt som påbörjades i helgen i ena delen av våningen :)

De drabbade rummen blev mitt så kallade datarum, lilla vardagsrummet och det före detta gästrummet som nu blivit en " Man-cave" som min sambo får ha som lekstuga och stöka ner hur mycket han vill för jag behöver bara stänga dörren så slipper jag se det, haha.

Det är en ordentlig omstuvning av alla möbler i de tre rummen. Jag lyckades pressa in det här skåpet i mitt datarum (min lekstuga) och ovanpå hamnade min spets- och pysselhylla.

Allt är långt ifrån klart och det står grejer lite här och där men ni får iaf ett hum om hur det blir.

Idag blir det jobb...första dagen på veckan för mig eftersom Mannen har gett mig migrän på gamla dagar så jag har legat däckad med huvudvärken of doom i tre dagar...men nu är jag fulltankad med bamyl koffein och zomig nasal och redo för jobb!

Kramar :)


4 kommentarer:

Lisa sa...

Hoppas kissen kryar på sig nu. Stackaren. Snyggt det blev efter all ommöblering. Ha de så gott på jobbet. Kram lisa

Mitt Landliv sa...

Huff, stakkars Mannen. Håper han blir fort frisk igjen!

Ha en fin dag!

Anki sa...

Stackars kissen, hoppas han kryar på sig nu, och du med! Jag hade min ena katt inlagd på djursjukhuset i 1,5 månad och trodde aldrig han skulle få komma hem igen...fy vilken otäck känsla det var!

Sköt om er nu!
Kram Anki

Nanna sa...

Men söte! Hoppas han blir bättre snart! Inte roligt alls när de blir sjuka!