lördag 23 augusti 2008

Färgburken har varit framme igen

Igår kväll åkte färgburken fram igen och den här gången var det soffbordet i vardagsrummet som åkte dit. Jag hade målat det i en gustavianskt grå färg några år tidigare men villa ha det vitt nu...det såg nästan smutsigt ut mot alla mina vita möbler. Men nu är det äntligen vitt! Självklart åkte några andra små saker dit på en ommålning också...
...bland annat den här skoborsten med upphängning. Nu får den vara framme och synas. Den fick nätt och jämt plats på en väggstump i hallen.
Bordet. Jag hade gruvat mig för att måla det i nästan ett helt år. Det har många krusiduller och sådant är inte skoj att måla...det och svarvade ben kan nog vara det värsta i målarväg. Men nu är det äntligen gjort, jag ska bara *shabba* till det så är det helt klart :)
En ny bricka med pynt var bordet tvunget att få.
Ikväll ska jag nog roa mig med att damtorka och byta dukar på alla bord. Jag måste rota fram mina linnedukar ur gömmorna. Jag känner ett sug efter min vita soffklädsel igen också.
Men först ska jag gå och jobba.
Om ni tar er en titt hos S. med bloggen Nygammalt får ni se mitt föräldrahem från tidigare i sommar när hon var och hälsade på hos mina föräldrar .
Ha en fortsatt skön helg alla!
Kramar

4 kommentarer:

Suz sa...

Ja, bordet gjorde sig fint i vitt :)
Ha en trevlig helg!
Kram

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Kanon snyggt blev ditt bord,tänk att lite vitt färg kan göra så otroligt mycket.
Kram Irene

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej kul att kika in till dig hamnade här av en slump.Känns som vi har undefär samma stil och pyssel hihi.Bordet blev ju super tänk vad lite färg kan göra.
Kika gärna in till mig,går det bra att jag länkar dig.
Ha en fortsatt mysig söndag.
Kramis Tess på tildaochmamma

Nygammalt sa...

Hallå där!
Vad fint ditt bord blev, såg ett sånt på hamnloppisen i somras och blev sugen på att köpa ett. Inte för att jag har plats men ändå ;)

Fint med skobortsten och det också.

Jasså, det var du på bilden?! Undrade just vem det var, du var ju supersöt =)

Hoppas du får en skön.

Kram!