söndag 7 september 2008

Eukalyptus

Äntligen går det att få tag i eukalyptus på blomsteraffärerna här i stan igen :)
Jag köpte mig en stor bunt innan helgen som jag har dekorerat med här hemma. Jag har varit väldigt "fixig" hela helgen och har målat, snickrat och grejat på som en tok samt varit på loppis och hos mina föräldrar och rotat omkring i gömmorna.
Jag har alltså en hel hög med inlägg att visa :)
Men idag handlar det om eukalyptus.
Jag band en krans som nu hänger på insidan av vår ytterdörr. Den blev dekorerad med ett trähjärta, madonna-emblem och svart/vitt band

Resten fick stå på tork i min stora golvurna. Det fina med eukalyptys är att den ser likadan ut som torkad.Några små kvistar fick hamna på ett zinkhjärta med en liten spetsrosett.
Trevlig kväll...nu ska jag dyka ner i målarhinken igen.
Kram


Följ min blogg med bloggkoll

5 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Snyggt, riktigt fint! Har torkade eucalyptus här hemma som jag funderar på att försöka binda en krans utav. Undra om det går, ska testa. kram!

Snurrtant sa...

Tack för tipset om flaskan, ska ta mig en tur dit någon dag.
Vad fint det blev med eukalyptusen. Det ser fräsht ut med det gröna bland det vita :)

Ha det gött, kram.

Gammalt & nytt sa...

Så fint med eukalyptus!
Måste nog köpa lite...och göra en krans.
Kram Irene

Anonym sa...

Så smukt og så fint ;-)

Nygammalt sa...

Inte är det där den som jag köpte och band till kransar? (som du hade gjort tidigare i butiken) för den var mer plastig. Om det inte är densamma så vill jag gärna köpa det där. Känner verkligen att jag måste åka hem så jag kan komma och besöka er, ni verkar ha fått in så mycket fint!!

Ja du, partytarmen rycker mest hela tiden tycker jag. Förstår inte vad som har hänt. Ska försöka hålla mig inne i helgen då ;)

Kram!