måndag 1 september 2008

...då var man hemma igen..


Då var man hemma igen efter några hektiska dagar på Formexmässan i Sthlm. Vi har köpt in så väldigt mycket vackert till butiken....allt från lyktor, gardiner, lampor, speglar och vaser till tomtar, änglavingar och kronor i alla dess former. Jag tänkte visa er lite av vad vi köpte in från House Doctor och
Miljögården.
(Alla bilderna kommer från deras hemsidor)

Miljögården
Från Miljögården blev det bland annat vackra hängen med madonnamotiv i olika former och en lantlig låda att förvara tepåsarna i blev det.....och mycket mycket mer, men det får ni se när det kommer till butiken senare i höst ;)

House DoctorCLV-gardiner i två färger.

CLV-kuddar i två storlekar i linnefärgat tyg att matcha gardinerna med.Den söta lilla harlequinlyktan i glas i mitten har jag beställt.Minilyktor i zink, två olika modeller. Jättefina att hänga under en hylla med krokar t.ex. Bildkvaliteten är inte den bästa på vissa av bilderna eftersom jag fått förstora upp den men jag hoppas ni ser ändå.
Höga glaskupor i 3 olika storlekar.Slutligen en tavla med Madonnamotiv. Det blev naturligtvis mycket mycket mer beställt. Men som sagt, ni får vänta tills det kommer till butiken innan ni får se det. Jag lägger ut det mesta på min butiksblogg allt efter att det levereras. Där kan ni hålla utkik så ni vet när sakerna finns inne i butiken :)
I mitt nästa inlägg får ni se vad jag lyckades få med mig hem från shoppingrundan i Stockholm.

Ha en bra start på veckan :)

Kram kram


5 kommentarer:

Suz sa...

Så mycket fina saker :) Ska kika in på butiksbloggen oxå, man får ju aldrig nog av alla dessa vackra ting :)

Kramen

Hem och Lycka sa...

Oj vad mycket fint, House Doctor är ju en av mina favoriter.. kram!

nettans lantliga hem sa...

Vilka fina saker, får kika in sen i bloggbutiken så jag kan beställa av dig
Ha en bra dag!
Kram Nettan

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Så mycket fina saker,ska bli roligt att få se när allt har kommit.
Är det okej att jag länkar till dig?
Kram irene

Galleri Hönshuset sa...

Hej!
Vad mycket fint, köpte en sån där fin kudde idag ;) Kul o få se sen vad ni har handlat till butiken. Ha det gott. Kram Pirre