fredag 25 juli 2008

Dominoeffekt

När jag satte upp hyllan på väggen härom dagen så ryckte jag åt mig saker att ställa i den från alla rum hej vilt. Sånt leder oftast till en dominoeffekt i "ommöblering" av alla prydnadsföremål man har....bland annat buffeskåpet i matsalen fick sig en ny look.
Jag plockade in en bricka med glasljusstakar som stått i vardagsrummet...ljusstakarna från matsals fönstret och resten av grejerna kom från lilla vardagsrummet som kan skymtas i dörröppningen. Saker bytte plats lite varstans här hemma.


Med detta vill jag önska er en kanontrevlig helg.

Kramar

3 kommentarer:

Leva som jag sa...

Åh så ljuva bilder!! Ha du en skön helg
kramar M

Elzie sa...

Vad fint du har det. Man blir grön av avund över att se alla fina saker. Den lilla lyktan till höger är så vacker tycker jag.
Hoppas ni får en kanontrevlig helg också.
Kram Elzie

Änglahem sa...

Vad fint det blev med hyllan!! Fina ting i den med...blev ju jättebra med krokarna under....krokar liggande och drällande...tänk om de gjorde det här med....*buhu*

Älskar din tavla där ovanför din fina skänk! Så mycket vackra saker du har *suck*....vaaarfööör har alla andra det så mycket finare än en annan?*fniss* ett märkligt fenomen det där!

Det ser så fint ut i ditt burspråk, har du visat det eller? Får ta mig en sväng igen här tror jag....så hör du någon som tassar så är det bara jag som går och sucktar.....!

Ha det gott!
Kram, Ulrika