onsdag 23 juli 2008

Semestern är slut

Nu är jag tillbaka på jobbet. Semestern tog slut i måndags för min del, så jag passade på att tokfira ut den i helgen. Hårdrockskväll på fredagen och sen hade jag och några andra planerat en hemlig 30-års fest för min bror på lördagen. Jag har inte börjat känna mig som människa igen förrän idag, hahaha.
Igår var jag ledig och hann åka ut till mina föräldrar och tjuva två bord från mina gömmor. Jag hann även svänga in på ett par loppisar.
Det här bordet hämtade jag från mitt "lager" och målade vitt igår .

Pallen och lådan är loppisfynd från igår. Pallen var faktiskt färdigmålad och klar.....sånt händer inte ofta :P


En bricka med pynt måsta så klart pryda bordet....och rosorna jag snodde i parken utanför häromdagen ;)

Den här flasklyktan i fattigmanssilver hittade jag också på loppisen igår.

Ännu ett bord från gömmorna....plus några loppisfynd från igår. Bordet som ligger upp och ner är det som blev vitt i föregående bild.


Jag hittade äntligen en stor tallrikshylla...jag har bara fått tag på små tidigare men igår dök den upp :)

Jag började måla den igår men hann inte få den färdig...men allt annat jag hittade som den mörkgröna hyllan och den där trägrejen ovanpå (ska tydligen vara en tidningshängare) är färdigmålade och ska bara få sig en plats här hemma.

Den andra bordet jag fick med hem från gömmorna blev naturligtvis vitt det med. Nu har jag fått mig min lilla syhörna. Inte den största hörnan men den får duga så länge.


Även en syhörna behöver pyntas till.

Nu ska jag piffa till mig och dra iväg och jobba. Ha en solig dag!

Kramar

2 kommentarer:

Änglahem sa...

Oj då vilken härlig blogg jag hittade här då!! Vilket alldeles ljuvlig hem du har!!! Måste ta mig en titt till här...

Kram,Ulrika

Nygammalt sa...

Tack snälla du! Du verkar ju haft en riktig härlig helg, kul med överraskningsfest.
Men du, vilket fantastiskt hem dina föräldrar har? Shit va nice, blev inte alls avundsjuk ;) Så jag förstår ju vad din goda smak kommer ifrån.

Var du nere i hamnen och hittade den fina tallrikshyllan och pallen? Jag är nämligen ute efter precis sådana saker och så kom du och köpte upp dem ;)

Borden du hade i förrådet blev jättefina i den vita färgen. Har lite som jag skulle behöva fixa till också men de är ute i stugan och jag får se om jag hinner med det i år, har ändå inte plats med dem nu, ha ha. (Hamster-tjejen)

Kommer in senare i er butik igen så du lär nog se mig, sen ska vi ju en sväng till din mamma igen. Blev helt mållös när jag var där, så nu borde jag kunna kicka igång min mamma att måla lite mer hemma också ;)

Kram.