onsdag 2 juli 2008

*Tillpiffning* i köket

Nu ska ni får se delen av köket jag helst vill g(l)ömma bort.....diskbänken och spisdelen. Det ser så trist ut där men jag ska nog komma på något sätt att fixa det också...någon dag ; )

Jag tog mig faktiskt i kragen igår och satte mig ner och sydde skynken till underskåpet i köket. Detta får bli dagens inlägg.Så här såg det ut innan.....väldigt trist.

Men det blev iaf lite bättre efter att jag piffat till underskåpen en aning :)
Jag plockade bort en dörr till underskåpet i hörnet och ersatte den med linnetyg som jag fäste med gardinspiral.

Under diskhon satte jag fast gardinspiral direkt på dörren istället, både uppe och nere. Soporna finns där bakom och jag vill inte ha ut mer soplukt än nödvändigt...rötmånaden är ju i antågande snart.

Lite grejer på bänken.

Medan jag ändå visar upp bitar av den här sidan av köket kan ni få se min kryddhylla med. Jag höll på att bli galen på röran av kryddburkar av olika märken i olika färger.

Glasburkarna nederst hittade jag i mina egna gömmor och hällde över kryddorna jag använder oftast i. De vita kryddburkarna ovanför har jag inhandlat på Ikea. Men vilken skillnad det gjorde...helt plötsligt var kryddhyllan inte alls störande och rörig : )


Nu ska jag ta och göra mig en STOR kopp te och ladda inför den nya deckaren som börjar på 4:an strax :)


Kram kram!

2 kommentarer:

Nygammalt sa...

vad snyggt du har gjort det i köket med tyg och allt. Och vilken skillnad det blir när man organiserar så där fint på kryddhyllan. Kaos är inge bra ;)

Sov gott.

Kram.

Suz sa...

Ja, som vanligt är det mysigt och fint när man kikar in här :)
Det där med skynken vid skåpen har jag faktiskt också funderat på, men gubben är skeptisk. Nu ska jag minsann visa honom hur fint det blir :))

Kramisen