fredag 27 juni 2008

En bil kommer lastad....

Tro det eller ej men ovanligt nog så hamnade jag både på loppis och secondhand igår och jag hittade så mycket att bilen var knökfull med grejer innan jag tog mig hem :D
Jag får visa fynden lite allt eftersom jag hinner piffa till dem.

Mina planer igår kväll var ju att sy men jag lyckades hitta på ursäkter för att inte göra det....det där med att sy är som att skjuta upp att plugga till en tenta för mig. Jag har alltid så mycket "livsviktiga" saker att göra innan, haha ;D

Här är några av mina fynd. Två jättesöta lyktor som man både kan hänga upp och ha stående, en liten vit ljusstake, en skål med porslinsbotten, en burk och en superfin såsskål.


De här två väggskåpen fick jag också med mig. De ser inte mycket ut för världen men jag hade planer för dem...plus att de nästan var gratis, 50 spänn för båda : )

Jag klädde hyllorna i det vita skåpet med självhäftande vit plast...orka snickra nya hyllplan i trä liksom :P ....sen fick hyllorna och dörren sig lite spets. Skåpet är inte färdig "pimpat" än men det får duga så länge.

Alltså finns det något fulare än ett proppskåp???? Jag tvivlar på det. När jag såg det blå skåpet så chansade jag på att det skulle passa som proppskåpsgömma....och det gjorde det :)


Så här såg det ut efter att jag målat om det...jag bara målade över spegeln helt enkelt och skåpet fick sig ett nytt beslag. Bakstycket försvann och sen sågade jag bort en bit på översidan för att alla dessa kablar inte skulle vara i vägen. En ny upphängningsanordning och VOILA!....inget proppskåp mer :D

Kablarna kommer jag tyvärr inte undan men på det stora hela så är det ett väldigt lyft för hallen. Jag ska visa mer av den en annan gång.

Med detta önskar jag er alla en toppenhelg :)
Kram

3 kommentarer:

Tvert-om-tanten sa...

Hei!
Har nettopp oppdaget bloggen din, og sukk, sukk for et nyyydelig hjem du har! Sitter helt henført :-) Så bra at du hadde rett når det gjaldt det skapet du kjøpte - at det klarte å skjule sikringsskapet. Det ble så fint!

God helg!

Klem

Nygammalt sa...

Det gick undan ordentligt, STOOORT TACK för den fina presenten! Det var ju precis vad jag var ute efter =) Ska visa upp dem lite senare, jag är såå glad och tacksam över hur snäll både du och din mamma är.

Och du, du är grym på att fixa iordning alltså. I hate proppskåp, har själv ett här jag försöker ignorera men eftersom jag bor i andra hand vågar jag inte göra några större förändringar, men din gömma är ju fantastisk. Snacka om att du hittade mycket fint, lär ju vara helt utränsat tills jag kommer hem igen ;) Lika bra kanske, ha ha.

Ha en superskön helg nu och tack igen!

Kram!

Anonym sa...

oj oj vad fint det kommer vara hemma när jag kommer hem