tisdag 24 juni 2008

Serveringsgången

Jag har fortfarande några små skrymslen från mitt hem att visa upp.
Idag får det bli serveringsgångens tur.

Jag har inte målat om här inne än, det är redan vitt men skulle definitivt behöva en uppfräschning i form av vitfärg och nya knoppar på skåp och lådor.
Speciellt "speglarna" på skåpdörrarna som någon smart människa har tapetserat med en strukturtapet skulle behöva lite tillfixning.....men det får bli en annan gång.

En titt från serveringsgången in mot köket. Eftersom den användes av tjänstefolket i det här huset en gång i tiden så är det hela tre öppningar hit, en mot köket, en mot vardagsrummet och en tredje in till sovrummet.


Här inne har jag kryddväxter upphängda på torkning.

Från gången mot sovrummet.


Det är helt perfekt att gömma bort micron här inne...då slipper man se åbäket. Jag har slängt en duk över den till min sambos irritation....han tycker inte alltid att mina tillpiffningar är speciellt praktiska konstigt nog :D

Några av mina många terriner.
Jag kanske borde göra ett inlägg om mina terriner någon dag...


Gången sett från vardagsrummet....det är helt fantstiska förvaringsmöjligheter här inne. Djupa skåp från golv till tak :)

Nästa gång ska jag visa några projekt jag grejsade på med igår. Det blev lite snickrande, en ny schablon kom upp på väggen och jag ändrade om lite här och där och kände mig allmänt pysslig.
Nu ska jag gå och jobba några timmar.
Ha det gött gott folk!

4 kommentarer:

Nygammalt sa...

Aha...nu förstår jag verkligen hur du kan fynda så mycket fina saker när du har sån där bra förvaring. Vilken lyx!

Rosorna du plockadei in blev ju bara sååå fint, hoppas du vågar dig på fler när de andra vissnar ;)
Måste nog köpa mig på en sån där liten flaska att ställa vid min rakspegel också.

Kram.

Inspiration i vitt sa...

Vad härligt med en serveringsgång gillar det verkligen.Vilka bra förvaringar du har,då kan ju du köpa mycket grejer om du vill haha.
Jag gömmer också min micro.
Kram på dig/ingela B.

Suz sa...

Skratt, ja den där förbaskade micron... Har försökt komma på något sätt att gömma min oxå. Den får liksom inte plats i köksskåpen, hur mycket jag än vill!
Men det var ju smart med en duk :)

Kram

Elzie sa...

Vad roligt att ni har behållit serveringsgången. Jag tycker det ger hus sån charm men tyvärr är det många som tar bort den. Bara skåpsytan, som du säger, är ju helt suverän. Tänk vad mycket servis dom fick plats med förr!!
Ha en bra dag.
Kram Elzie