söndag 15 juni 2008

Helgens fynd, del 1

I fredags sprang jag in på en av secondhand butikerna här i stan en snabbis och kom så klart ut med lite saker. För en gångs skull blev det bara lite småplock så jag kom billigt undan ;P
Jag och min mamma hade beställt varsin sittpuff från Jeanne d´Arc Living som kom tidigare i veckan. Jag har bara inte fått hem den till våningen förrän igår. Jag ska så klart visa upp mina nyförvärv nu :)

Den lilla vita snirkliga kannan på hyllan blev min i fredags.

En närmare titt på den :)


En liten skål och duken som ligger i den hamnade oxå hos mig.


Även duken på bordet och de fem glasflaskorna i olika utföranden var jag tvungen att köpa med mej med. Glas är ju så fint :)

Här är nedanför är min söta blommiga sittpuff från Jeanne d´Arc....jag vet bara inte var jag ska ha den riktigt än...den har burits runt några varv här hemma nu.

Jag är nyss hemkommen från söndagsmiddag med syskon och respektive hos päronen och är proppmätt i vanlig ordning.

Jag passade på att dra upp till deras gamla lada som jag har pallvis med möbler och grejer förvarade i. Uj uj uj, det var som att shoppa loss på loppis, fast gratis, hahaha....herregud vad jag har saker som jag totalt glömt bort. Jag fyllde bagaget på bilen rätt snabbt. Jag ska visa upp mina *fynd* därifrån en annan dag.

Jag lyckades även dra på loppis innan middagen och gjorde några små fynd där också....Jag har med andra ord lyckats skaffa mej rätt mycket grejer i helgen...jag måste nog hitta ett slott för att få plats med allt snart :D

Kramar

1 kommentar:

Nygammalt sa...

Herregud vad du fyndar människa!!! ;) Och att fynda på sin egna "loppis" är ju ännu bättre. Ska bli kul att se vad du har dragit hem.

Sittpuffen är superfin, den borde min mamma införskaffa också ;)

Ser fram emot att få besöka ditt föräldrahem, kan tänka mig att det är lika fint som hemma hos dig.

Hoppas du hade trevligt igår, blev lite skumpa för mig, ha ha.

Kram.