måndag 5 maj 2008

Loppisfynd

Idag har jag varit och fyndat lite på loppis. För en gångs skull släpade jag inte hem så väldigt mycket.
Jag är hemsk när det kommer till att shoppa på loppisar...hmm, på att shoppa över huvudtaget ska det nog vara ; )
Jag tänkte dela med mej av dagens inköp här nedanför.
Tre styckna silverbrickor blev det , inte för att jag behöver fler egentligen men jag kan inte låta bli dem, de är ju såååå fina.
Sen fick jag mej en stor vit kanna, ett bordskrucifix i silver ( det ska nog målas vitt, lite för högblankt för min smak ). En lykta som nästan var gratis så den fick givetvis följa med hem, en madonna i gips för väggen. Jag har redan en likadan men kände ett akut behov av en till ; )
Nu till mina favoritköp för dagen, en vit porslinsmadonna och den supersöta väckarklockan. Jag tror de ska få bo i sovrummet på en hylla jag målat idag och ska sätta upp ovanför sängen =)

En närbild på klockan och madonnan.

2 kommentarer:

Unik Kollektion sa...

En massa fina och läckra fynd du gjort!! Känner igen mig om loppisar och shopping..Man har sådana visioner, sedan orkar man inte ta tag i dem alla!! =)Kul att du skrev en kommentar förresten på min blogg,så att jag hittade till din fina sida!! =)Ha en underbar vecka! kramar Malin

Nygammalt sa...

Wow! Vilka fynd du har gjort! Får man vara fräck och fråga vart du har varit? Är ju mest bara nere vid hamnen på sommaren.

Har gjort ett litet inlägg (igen, ha ha) om er idag.

Kram.